تشيز كيك



بداية نتقدم بالشكر الجزيل للاخت ام محمد العربي على وصفاتها الرائعة و سنوافيكم باطباق اخرى جديدة و لذيذة

المقادير و الطريقة 

تاخدي بسكوت شاي مطحون (اناعملت دايجيستف) تفركيه بزبده (عملت شويه زبده والباقي عسل ) ترصيه في صنيه تشيز كيك دخليه لتلاجه. 
اثنين ظرف دريم ويب كاس كبير حليب تضريهم لتحصلي على كريمه ثقيله حطيها في الثلاجه.
ناخد علبه حبنه فيلادلفيا (استخدمت 8قطع جبنه مثلثات) اخلطيها بالضراب مزيان ضفيها على كريمه دريم ويب تم ضيفي علبه قشطه طبعا مع الخفق ضيفي 2م ك حليب محلى اخلطي جيدا كاضافه مني عملت 3م ك جيلي بطعم البرتقال دوبتو في شويه ماء ساخن لما برد ضفتو للكريمه كبي الكريمه في صنيه تشبز دخليها لمجمد تبرد جيدا تم زينتها حسب ذوقك

لا تنسى دعمنا بلايك إن أفادك الموضوع و شكرا


هل أعجبك الموضوع :Share/Bookmark