بسبوسه





الطريقة و المقادير

كاس سميد ناعم كاس حليب بودره تحمرينه فوق البوطه نص كاس زيت نص كاس سكر رشه ملح ملعقه كبيرة بخميرة الحلوى حليب كافي لجمع الخليط تكون لا سايله ولا ثقيلة في صنيه نحط نص الخلبط وندخلو للفرن يطيب نطلعو ونحط طبقه من القشطه تم باقي الخليط نغطي بيه القشطه ندخلو للفرن شاعل فوق وتكون الصنيه في الرف وسط باش طيب مزيان وملي تطلع تسقيها بسبرو
قشطه
نص لتر ماء 3م ك حليب غبرة 3م ك مايزينا واحد فاني( او نص لتر حليب ) ترجيهم فوق البوطه وتقاي تخركيهم حتة يعقج تنزليه وضيفي ليه 3م ك قشده وتخلبه يبرد يشوي وتستخدميه
                                                               ام محمد العربي 

لا تنسى دعمنا بلايك إن أفادك الموضوع و شكرا


هل أعجبك الموضوع :Share/Bookmark